Nurmen viljelystä kasvoi
uudenlainen hevostila.Iso-Pietilän tilan päätuotantosuunta on maa- ja metsätalous. Pelloilla viljellään pääasiassa nurmea omaan käyttöön, mutta jonkin verran viljelykierrossa on mukana myös kauraa ja kevätvehnää. Syksyllä 2011 tilasta tuli hevostila kahdentoista hevosen virikepihaton myötä. Hevostalous onkin haukannut suuren, mutta mieluisan palan tilan väen elämästä. Keväällä 2012 tila siirtyi luonnonmukaiseenviljelyyn ja kahden siirtymävaihe vuoden jälkeen, vuodesta 2014 alkaen tuotanto on virallisesti luomua.
 
Iso-Pietilän tila siirtyi vuonna 2006 tilan nykyisen isännän, Timon omistukseen sukupolvenvaihdoksen myötä. Sekä Timo, että tilan emäntä, Tiia valmistuivat agrologeiksi vuonna 2008. Tiian opinnot painottuivat kotieläintuotantoon ja hevostalouteen, mikä oli looginen jatko vuosikausia jatkuneelle hevosharrastukselle. Tiia aloitti hevosharrastuksen 7-vuotiaana ratsastustallilla ja myöhemmin mielenkiinto suuntautui ravihevosiin. Ensimmäisen oman hevosensa Tiia sai vuonna 2000 ja vuotta myöhemmin hän suoritti C-ajoluvan. Tällä hetkellä tilalla asustelee oma eläkeläislämminveriori Eko Il Tempo "Telle" sekä osaomisteinen suomenhevosruuna Sällin Sami " Samppa".  

Toukokuussa 2018 Tiia aloitti puoli vuotta kestävän kengityksen peruskurssin. Kurssilla syttyi kipinä oppia lisää ja syksyllä hän hakeutuikin kengittäjän ammattitutkintoon johtaviin opintoihin. Kesäkuussa 2019 oli valmistumisen aika, jonka jälkeen palvelut laajenivat myös kengityksiin ja vuoluihin.